Hot Deals

TP-LINK TL-WR841N Wireless Access Point/Router, 802.11n, 300Mbps v14.0


TP-LINK TL-WR841N Wireless Access Point/Router, 802.11n, 300Mbps v14.0
Κωδικός 11048
30,76 €
22,34 €
Τιμή Eshop
- 27%
Ποσότητα
Έχει Εξαντληθεί

Αγαπημένα


 

- Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€ έως 3kg

 

- Ταχύτατες, αυθημερόν αποστολές πανελλαδικά!

 

- Πλήρης ενημέρωση εξέλιξης της παραγγελίας!

 

- 100% Ασφαλείς αγορές!

TP-LINK TL-WR841N Wireless Access Point/Router, 802.11n, 300Mbps v13.1



Λειτουργίες Προϊόντος

  1. Το 300Mbps Ασύρματο N Router TL-WR841N είναι μία συσκευή ενσύρματης/ ασύρματης δικτύωσης που είναι σχεδιασμένη ειδικά για τις απαιτήσεις των μικρών επιχειρήσεων και γραφείων. Η εξαιρετική και προηγμένη ασύρματη απόδοση του TL-WR841N  το καθιστά ιδανικό για HD video streaming, κλήσεις VoIP και online gaming. Επίσης, το πλήκτρο WPS στο κομψό εξωτερικό περίβλημα σας παρέχει κρυπτογραφήσεις WPA2, αποτρέποντας εξωτερικές επιθέσεις στο δίκτυό σας.

  2. Ασύρματο N - Ταχύτητα & Εμβέλεια

    Συμβατό με το πρότυπο IEEE 802.11n, το TL-WR841N μπορεί να δημιουργήσει εύκολα ασύρματο δίκτυο με ταχύτητα 15 φορές γρηγορότερη και με εμβέλεια 5 φορές μεγαλύτερη από τα συμβατικά προϊόντα 11g. Επίσης, διαθέτει ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως 300Mbps.

     

    Η συσκευή αποφεύγει μείωση του σήματος όταν διανύει μεγάλες αποστάσεις ή πρέπει να διαπεράσει φυσικά εμπόδια (τοίχους κλπ), με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια βελτίωση της ασύρματης απόδοσης, ακόμη και σε κτίρια με πολύ οπλισμένο σκυρόδεμα. Και πάνω απ' όλα, μπορείτε να λάβετε εύκολα ασύρματο σήμα σε μεγάλες αποστάσεις, εκεί όπου τα προϊόντα 11g δεν μπορούν! Αυτό σημαίνει ότι το router θα λειτουργεί ομαλά με όλες σχεδόν τις εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ bandwidth, όπως το VoIP, HD streaming ή online gaming.

     

  3. Κρυπτογραφήσεις WPA / WPA2 - Προηγμένη Ασφάλεια
    Για προστασία των δικτύων Wi-Fi, η κρυπτογράφηση WEP δεν αρκεί. Το TL-WR841N παρέχει κρυπτογραφήσεις WPA/WPA2 (Και για προσωπική και για εταιρική χρήση) - δημιουργήθηκαν από την WI-FI Alliance - ώστε να προωθείται η ασφάλεια των δικτύων WLAN, για να προστατεύεται το δίκτυό σας από κακόβουλους εισβολείς
  4. WPS - Ασφάλεια με το Πάτημα Ενός Πλήκτρου

    Το TL-WR841N διαθέτει λειτουργία WI-FI Protected Setup™ (QSS) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πανεύκολα ασφαλές ασύρματο δίκτυο. Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!

  5. IP QoS-Σωστός Έλεγχος Bandwidth

    Στα ασύρματα δίκτυα, η αλόγιστη χρήση του bandwith από κάποιους χρήστες συχνά αφήνει ολόκληρο το δίκτυο χωρίς bandwith. Το TL-WR841N υποστηρίζει IP QoS (Quality of Service), επιτρέποντας ιδανική εκμετάλλευση του bandwidth και παρέχοντας σωστό έλεγχο στις περιπτώσεις φόρτου, αποτρέποντας την κατάχρηση. Μ' αυτό τον τρόπο οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων θα λαμβάνουν αποκλειστικό, συγκεκριμένο bandwidth, αποτρέποντας την πτώση της απόδοσης του δικτύου λόγω μη απαραίτητων εφαρμογών.

  6. Εύκολη Εγκατάσταση

    Ακόμη και αρχάριοι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν εύκολα τη συσκευή εντός μερικών λεπτών. Η συσκευή διαθέτει Βοηθό Εγκατάστασης στο παρεχόμενο CD που σας καθοδηγεί βήμα - βήμα στην εγκατάσταση και σας βοηθά να κάνετε τις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου και ασφάλειας.

     

  • Ασύρματη ταχύτητα έως 300Mbps που το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ bandwidth ή είναι ευαίσθητες στις διακοπές, όπως το HD video streaming
  • Δύο κεραίες για αυξημένη ασύρματη απόδοση και σταθερότητα
  • Εύκολη κρυπτογράφηση με το πάτημα του πλήκτρου "WPS"
  • Έλεγχος Bandwidth βάσει IP ώστε οι διαχειριστές να καθορίζουν πόσο bandwidth θα αντιστοιχεί στο κάθε PC
Κωδικός: 11048

Ειδικά χαρακτηριστικά

    Κριτικές