Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ - Caliston CurrentΗ εταιρεία CALISTON Current ιδρύθηκε το 2013 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ με σκοπό να εμπορεύεται ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΦΩΤΙΣΜΟ - ΛΑΜΠΕΣ LED - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ Η/Υ

Το 2015 μεταφερθήκαμε σε νέο ανακαινισμένο μεγαλύτερο κατάστημα, αναβαθμίσαμε το σύστημα μας με υπερσύχρονα μέσα μηχανογράφησης και τιμολόγησης. Επίσης με τις νέες μας συνεργασίες εμπλουτίσαμε την γκάμα μας με πολύ περισσότερα προϊόντα και κατηγορίες!

Το 2016 προχωρήσαμε στην ανάπτυξη του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος www.Caliston.gr με σκοπό πλέον να εξυπηρετούμε με ποιοτικά προϊόντα όλη την Ελλάδα!

Ο σκοπός μας είναι να αναβαθμιζόμαστε συνεχώς, να προσφέρουμε νέα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, να γινόμαστε καλύτεροι από πριν και να μένουν ευχαριστημένοι ακόμα περισσότεροι πελάτες!

Πλέον το 2017 η εμπειρία, η τεχνογνωσία και οι συνεργασίες μας με επωνύμους οίκους στον τομέα του ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, καθιστούν την CALISTON Current μια αξιόπιστη εταιρεία, προσφέροντας στις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες αξιόπιστες, ποιοτικές υπηρεσίες και κορυφαία προϊόντα για κάθε ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων και τις σύγχρονης κατοικίας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική πώληση στο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, στον επαγγελματικό και οικιακό ΦΩΤΙΣΜΟ , στα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και κλειστά κυκλώματα cctv, στις ΛΑΜΠΕΣ LED και σε οτιδήποτε άλλο εμπορευόμαστε.


Παράλληλα η εταιρία μας δραστηριοποιείτε και στην παροχή υπηρεσιών στο νομό ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ με ποιοτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό σε ότι άφορα Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτοματισμούς, Εγκαταστάσεις Συστημάτων Ασφαλείας (συναγερμούς – κάμερες), Τοποθετήσεις Κεραιών & Αποκωδικοποιητών καθώς και σε Επισκευές – Service Ηλεκτρικών Συσκευών, Μικροσυσκευών & Εργαλείων.


Τα προϊόντα μας προέρχονται τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από εισαγωγές μας από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού. 

Τα προϊόντα και οι τιμές μας ενημερώνονται καθημερινά με προσοχή και επιμέλεια. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και όλα προϊόντα καλύπτονται από τις εγγυήσεις των κατασκευαστών.

 

Η CALISTON Current διαθέτει ένα φυσικό κατάστημα στις ΑΝΩ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ και μια αποθήκη όπου και διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

 
Το τμήμα πωλήσεων είναι πάντα στην διάθεση σας για πληροφορίες που αφορούν τόσο τα προϊόντα μας όσο και την τεχνική τους κάλυψη. Τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ τις ΕΤΑΙΡΙΑΣ μας ειναι τα εξής:

Διακριτικός Τίτλος: Caliston Current
Επωνυμία: Καλοχριστιανάκης Σταύρος
Διεύθυνση Έδρας: Ηρώων Πολυτεχνείου 74 & Βαθυπέτρου Γωνία, Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, ΤΚ 70100
Τηλέφωνο: 2810 752215, 2811 217215
E-mail: info@caliston.gr
Eshop: www.caliston.gr
Α.Φ.Μ.: 146219276
ΔΟΥ: Ηρακλείου
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 127069227000

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ: ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 74 & ΒΑΘΥΠΕΤΡΟΥ ΓΩΝΙΑ, ΑΝΩ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΚ 70100
Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός που μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εάν έχετε δηλώσει "παραλαβή από το κατάστημα" κατά την παραγγελία σας είναι: 

Δευτέρα έως Παρασκευή:  09:00πμ - 17:00μμ
Σάββατο:  09:00πμ - 14:00μμ


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


CALISTON.GR 
- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ | ΦΩΤΙΣΜΟΣ | ΛΑΜΠΕΣ LED | ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ